Uitbreiding 2019

Bij de ZorgVilla wordt druk gewerkt aan een grote uitbreiding. Op deze pagina vindt u de laatste informatie met betrekking tot de uitbreiding

Naast het huidige gebouw komt een nieuw appartementengebouw waar 14 tweepersoons appartementen worden gerealiseerd. Ieder appartement beschikt over een volledig zelfstandige keuken met apparatuur en krijgt een eigen terras met overkapping.

Aan de voorkant van het gebouw komt een grote centrale ruimte waar gegeten kan worden en activiteiten kunnen worden gedaan. De centrale ruimte wordt opgeleverd met een centrale keuken waar voor bewoners gekookt kan worden. Het hele gebouw krijgt vloerverwarming en elk appartement is zelf in te regelen, zelfs de woon-, slaap- en badkamer zijn apart in te stellen.

Ook komt er een nieuw gebouw voor de dagbesteding. De nieuwe dagbesteding ligt op een centrale plek op het terrein en is daardoor makkelijk toegankelijk vanuit de 4 gebouwen. De huidige dagbesteding wordt omgebouwd tot een riant 2-persoons appartement.

Al met al wordt de vernieuwde ZorgVilla straks nóg mooier dan het nu al is en zal het een prachtige leefomgeving gaan worden waar zowel de huidige als de toekomstige nieuwe bewoners met veel plezier zullen kunnen wonen!

Update foto’s 15/8/2019