Indeling

De Zorgvilla beschikt over 18 kamers, verdeeld over twee etages. Twee kamers op de bovenverdieping van het dagbestedingsgebouw zijn geschikt voor echtparen. De kamers zijn sfeervol gestoffeerd en bieden u alle comfort, elke kamer beschikt over een aangepaste badkamer met een douche, toilet en wastafel. Tevens is iedere kamer uitgerust met een persoonsalarmering. De kamers bieden u een optimale privacy, met alle denkbare zorg onder handbereik.

site1

slaapkamerVoor de tijdelijke gasten die kort verblijven zijn de kamers door ons gemeubileerd en voorzien van televisie. De kamer wordt standaard uitgerust met een seniorenbed maar wanneer dat nodig is wordt er een H/L verpleeghuisbed geplaatst. Ook de andere hulpmiddelen die u nodig heeft kunnen wij voor u verzorgen.

De verdieping is te bereiken via een lift. In het dagbestedingsgebouw is de eerste verdieping te bereiken middels een traplift.

keukenOp de begane grond bevindt zich de gezamenlijke huiskamer met aansluitend de open keuken. In de eetkamer kunnen de maaltijden worden gebruikt, wordt koffie en thee geschonken en vinden de dagactiviteiten plaats. Vanuit de eetkamer heeft u een mooi uitzicht op de grote tuin. Bij mooi weer verplaatsen de activiteiten zich naar het grote terras. De warme maaltijd wordt dagelijks vers gekookt.  Het is vanzelfsprekend dat bewoners die nog kunnen deelnemen aan het bereiden van de maaltijd, het onderhouden van de tuin etc. zich hiervoor kunnen inzetten.

In het souterain is de biljartzaal,  bioscoop (grote woonkamer), kapsalon, pedicure- en schoonheidssalon en de gymzaal gevestigd. Het souterain is door middel van 2 trappen en een lift te bereiken.

biljart bioscoop